Hinnoittelu

Kilpailukykyinen hinnoittelu on mielestämme yhtä tärkeää kuin käännöksen korkea laatu. Palkkiomme perustuvat 1560 merkin (mukaan lukien välilyönnit) standardisivuun ja määräytyvät tekstin kiireellisyyden mukaan. 

Meille vaativatkin tekstit ovat arkipäivää, joten pystymme kääntämään ne nopeasti ja kustannustehokkaasti. Juridiikan asiantuntemuksemme ansiosta käännöksemme ovat erittäin laadukkaita ja niissä käytetään asianmukaista terminologiaa. Asiakkaidemme ei tarvitse käyttää arvokasta työaikaansa käännösten korjailemiseen ja näin pystymme tarjoamaan selkeää lisäarvoa säästetyn työajan ja siten myös kustannussäästöjen muodossa.

Meillä on lisäksi olemassa valmiit pohjat esimerkiksi kaupparekisteriotteisiin, yhtiöjärjestyksiin ja muihin tavanomaisiin liiketoiminnassa usein käytettäviin asiakirjoihin, mikä nopeuttaa työtä entisestään. Vuosien saatossa olemme rakentaneet kattavan sisäisen käännösmuistitietokannan, joka tehostaa työtämme sen kaikissa vaiheissa.

Tarjouksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa – lähetä asiakirjasi meille sähköpostitse ja kerro työn toivottu valmistumispäivä, niin saat meiltä viipymättä sitovan ja lopullisen hinnan sekä aikataulun käännöksellesi. Voit lähettää asiakirjasi meille Word-, PDF- Excel- tai PowerPoint-formaatissa, minkä lisäksi otamme vastaan myös kuvamuotoisia tiedostoja. 

Jos et ole vielä valmis lähettämään asiakirjaa, voit myös vain kertoa meille minkä tyyppisestä tekstistä on kyse ja ilmoittaa tekstin merkkimäärän ml. välilyönnit sekä työn toivotun valmistumispäivän ja saat meiltä alustavan hinnan käännöksellesi. Lopullisen ja sitovan hinnan pystymme antamaan heti nähtyämme asiakirjan. Kaikki meille lähetetyt tiedot ja asiakirjat pidetään ehdottoman luottamuksellisina, siinäkin tapauksessa, että tarjous ei johda toimeksiantoon. 

Pyydä tarjous tästä tai ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!